1. Hem
  2. Utland
  3. Utlandssurf

Paket för utlandssurf

Köp ett surfpaket när du reser utanför EU/EES och surfa till ett fast pris i upp till sju dygn.

Du köper enkelt surfpaketet genom att svara på smset som skickas till dig när du kommer fram till landet. Du kan också beställa ett Surfpaket innan du reser. Skicka bara SMS-koden som gäller för surfmängden och för landet du ska besöka till nummer 232.

Afrika
Asien
Centralamerika
Europa
Nordamerika
Oceanien
Sydamerika
Vanliga frågor om Surfpaket
Hur funkar Surfpaketet?

Med ett Surfpaket surfar du till ett fast pris när du reser utanför EU/EES. Välj bara surfmängden som passar dig och SMS:a koden för landet du ska besöka.

Surfpaketet aktiveras först när du börjar surfa i något av länderna det gäller. Därefter är det giltigt i sju dagar eller fram till dess att surfmängden tar slut.

Surfpaketen förfaller 30 dagar efter ett köp om de inte aktiverats – det vill säga om du ännu inte börjat surfa i det utländska nätet.

Hur vet jag när Surfpaketet börjar ta slut?

Du får ett SMS när 80% av Surfpaketet är förbrukat och ett till SMS när surfmängden är slut. Om du inte väljer att köpa ett nytt Surfpaket stängs surfmöjligheten av i 24 timmar, eller tills du skaffat ett nytt. Efter 24 timmar kan du börja surfa till rörlig surftaxa. Priset för surf utan Surfpaket hittar du genom att söka på landet på våra sidor om utlandspriser.

Saknas landet du ska besöka i listan över Surfpaket?

Om du inte kan hitta landet under världsdelen/regionen i listan har vi inget Surfpaket som gäller för landet. Kom ihåg att de flesta av våra abonnemang och kontantkort innehåller en viss mängd surf att surfa för inom EU/EES.