Håll koll på din surf och kostnader med comviq appen

Med Comviqs app får du full koll på dina fakturor, kan ändra i dina inställningar och betala direkt i appen med Swish eller kort. Snabbt, enkelt och tryggt!


Betala snabbt
och enkelt

Ha koll
på din surf

Tanka även om
din surf tar slut

Betala dina fakturor direkt i mobilen

Du kan snabbt och enkelt betala dina fakturor genom att logga in på Mitt Konto via appen. Med några enkla knapptryckningar kan du försäkra dig om att aldrig missa en enda betalning!

Förenklad betalning

Genom att spara ditt bankkort slipper du skriva in dina uppgifter varje gång du ska göra ett köp. På så vis kan du göra dina betalningar och köp snabbt och säkert.

Ha koll på dina betalningar

Få snabbt och enkelt en översikt över alla dina tankningar och se dina kostnader från tidigare månader.

Tanka enkelt — även när surfen är slut

Du kan alltid tanka eller köpa mer surf, även när din surf är slut. Vi kallar det för zero rating vilket betyder att du kan använda Comviqs app även när din surf tagit slut, helt gratis.

Gör mer med +Saldo

Du med kontantkort kan tanka på med +Saldo för att betala med mobilen i bussluckan eller skicka en slant till din favoritvälgörenhet.

+Saldo är också perfekt för dig som vill ringa utomlands!

+Saldo kan tankas till både abonnemang och kontantkort och påverkar inte din befintliga prisplan eller giltighetstid för kontantkortet.

Alla inställningar på en och samma plats

Ha med dig dina inställningar vart du än är. Genom enkla knapptryckningar kan du slå på telefonsvararen, aktivera både dolt- och sökbart nummer och ordna med andra viktiga ändringar.

Aktivera telefonsvarare

I appen kan du med ett klick slå på telefonsvararen och samla alla röstmeddelanden på en och samma plats. Att ha telefonsvarare är kostnadsfritt och innebär att en person kan lämna ett röstmeddelande till dig som du sedan kan lyssna av.

Aktivera hemligt- eller sökbartnummer

Vi gör livet enklare för dig! Genom att aktivera ”Dolt nummer” kommer ditt nummer inte att visas när du ringer till någon. Om du vill att ditt nummer ska synas hos nummerupplysningen aktiverar du istället ”sökbart nummer”. Stäng av och på när du vill!

Ladda ner vår app!

Du vet väl om att du kan göra det mesta i vår app?

Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer.