Karim och hans vänner utanför kiosken
  1. Hem
  2. Mobilabonnemang
  3. Senior

Seniorabonnemang

Dubbel surf för alltid på utvalda seniorabonnemang!
Skaffa nu och maxa surfen.

  • Ingen bindningstid
  • Fria samtal & SMS
  • Grym täckning
Abonnemang
Läs mer om Seniorabonnemang

Vad ingår i mobilabonnemanget?

I våra seniorbonnemang får du fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket surf du behöver. Skaffar du mobilabonnemang utan att köpa till en mobil, slipper du bindningstid.

Tryggt och säkert

Full koll på kostnader

Vårt seniorabonnemang passar dig som vill ha ett tryggt och säkert abonnemang. Du betalar en fast summa per månad. Det tillkommer inte några kostnader (förutom om du röstar i melodifesitvalen, köper bussbiljett eller liknande). Logga in på Mitt Konto och få full koll på allt som har med ditt abonnemang att göra.

Bäst kundservice

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du är kund hos Comviq. Vi är en av få operatörer som har en kundservice som du kan prata med, och som dessutom har vunnit priset "Sveriges bästa service" inom telekom av Service Score. Vi hjälper dig om du har frågor om våra produkter och tjänster eller om du behöver hjälp vid köp.

Karim håller i snowboard

Spara surfen

Med Comviqs seniorabonnemang kan du spara oanvänd surf. Helt automatiskt! Du kan spara lika mycket surf som ditt seniorabonnemang innehåller. Ingår 40 GB surf i ditt abonnemang, kan du spara ytterligare 40 GB, och ha totalt 80 GB surf. Den som spar - den har!

Spara surfen ingår i seniorabonnemang med minst 20 GB surf.

Känn kraften med 5G

Du hinner mycket när det går snabbt därför ingår 5G i alla våra mobilabonnemang! 4G-nätet är det vanligaste nätet som du använt hittills. Men nu bygger vi ut vårt 5G-nät. För att surfa med 5G behöver du:

  • En mobil med 5G-stöd
  • Befinna dig på en plats med 5G-nät Självklart kommer 4G-nätet fortsätta funka precis som vanligt - du behöver inte oroa dig.
iPhone 15 Plus iPhone 15 Blue

Nya iPhone 15 med seniorabonnemang

Skaffa en mobil från nya iPhone 15-familjen med ett schysst seniorabonnemang.

Visa mobiler

Skaffa mobil med seniorabonnemang

Vanliga frågor
Vem kan skaffa seniorabonnemang?

Alla som är över 55 år kan skaffa seniorabonnemang.

Vad ingår i seniorabonnemangen?

I alla våra seniorabonnemang ingår obegränsade samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket surf du behöver. Du kan spara lika mycket surf som ingår i abonnemanget. Ingår 40 GB, kan du spara 40 GB extra och totalt ha 80 GB. I vissa abonnemang ingår utlandsminuter och surf i 5G-nätet. Se alla detaljer här. Spara surfen ingår inte i Seniorabonnemang 6 GB.

Hur lång tid tar det innan mitt abonnemang startar?

Flyttar du till Comviq från en annan operatör aktiveras ditt abonnemang, och det nya SIM-kortet, automatiskt tio dagar efter din beställning. Du kan alltid själv aktivera ditt SIM-kort i förväg på Mitt Konto.

Hur levereras SIM-kortet?

SIM-kortet skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar.

Hur får jag min faktura?

Fakturan kommer till din mejl. I Mitt Konto eller appen kan du ändra till något annat betalsätt.

Hur tar jag med mitt mobilnummer till Comviq?

Har du en annan operatör och vill byta till Comviq? Då är det bara att teckna ett nytt abonnemang i vår webbshop och välja “behåll nummer” - ditt nummer kommer då att följa med till Comviq. Om du har bindningstid kvar hos din nuvarande operatör kommer du först behöva göra en slutbetalning hos din nuvarande operatör - annars kommer inte nummerflytten till Comviq att gå igenom.

Ingår 5G i seniorabonnemang?

Ja, snabb 5G-surf ingår i alla våra abonnemang.

Hur funkar det med surf utomlands för seniorer?

Med våra mobilabonnemang ingår upp till 20 GB surf utomlands inom EU/EES. Kolla hur mycket utlandssurf som ingår i de olika abonnemangen.