Skaffa S22 - få Galaxy Buds Pro

Du som skaffat Samsung Galaxy S22 inom kampanjperioden får beställa ett par Galaxy Buds Pro i färgen svart utan extra kostnad. Hörlurarna måste beställas senast två veckor efter att du fått hem din mobil.

Gör så här för att få dina Galaxy Buds Pro:

1. När du fått din mobil, gå till hörlurarna i vår tillbehörsshop.
  2. Klicka på den rosa knappen "Lägg i varukorg".
  3. Klicka på "Varukorg", högst upp till höger på sidan.
  4. I fältet för rabattkod anger du IMEI-numret på din nya mobil. IMEI-numret hittar du på din fraktsedel, förpackning eller genom att trycka *#06# på mobilen (15 siffror). Tryck sedan på "Aktivera".
  5. Fyll i dina uppgifter, välj betalsätt för att betala frakten på 10 kr.
  6. Klicka på "Genomför köp".

Om rabattkoden inte aktiveras behöver du vänta ett par dagar och sedan testa igen. Det kan ta ett par vardagar innan din rabattkod hunnit aktiveras.

För frågor om beställning, leverans eller reklamation av hörlurarna, kontakta vår partner Ingram: weborder.comviq.se@ingrammicro.com