Skaffa Samsung Galaxy Z Fold4 och få surfplattan Tab S6 Lite wifi

Du behöver själv beställa surfplattan i Samsung Members-appen!

Skaffa en Samsung Galaxy Z Flip4 med mobilabonnemang mellan 9 oktober och 17 november 2022 (eller så långt lagret räcker) och få surfplattan Samsung Galaxy Tab S6 Lite wifi på köpet.

Du behöver själv klicka hem surfplattan. Leverans av surfplattan tar ungefär 4 veckor.

Vid frågor angående kampanjen kontakta Samsung kundsupport på 0771-40 30 20 eller besök samsung.com/se/support/offer.

Gör så här för att få din Galaxy Tab S6 Lite wifi:

1. Registrera ett Samsung Account senast den 31 november 2022.

2. Öppna Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy Z Fold4 senast den 2 december 2022. Gå till ”Utforska”, och klicka på ”Förmåner” uppe till vänster i appen och välj den aktuella kampanjen. Notera att det kan ta upp till fem (5) arbetsdagar innan erbjudandet syns i appen.

3. Tryck på knappen ”Ta del av erbjudandet” för att komma till registreringssidan där du kan medverka i kampanjen genom att ladda upp ditt kvitto samt ange fullständigt namn, e-postadress, leveransadress och IMEI-nummer på din nya Galaxy Z Fold4. Hantering av registrering och utskick av surfplattan sköts av en tredjepartsleverantör, Veddesta Distributions AB.

4. Efter registreringen har genomförts får du ett bekräftelsemejl till din e-postadress kopplad till ditt Samsung Account.

5. Uppgifterna granskas sedan manuellt av Veddesta. Vid godkänd registrering skickas kampanjprodukten av Veddesta efter cirka 30 dagar, helgfri vardag till angiven adress. Uppmärksamma att i den mån en kampanjprodukt tillfälligt tar slut i lager kan kampanjprodukten komma att skickas senare än efter 30 dagar.

6. Det är enbart möjligt att använda erbjudandet en (1) gång per giltig enhet som uppfyller kampanjkraven.

Samsung-Galaxy-Z-Fold4-black-tablet

Surfplattan är i färgen Oxford gray eller Angora Blue. Om mobilen lämnas tillbaka, behöver också surfplattan lämnas tillbaka. Surfplattan levereras inom Norden. Surfplattans värde är ca 4290 kr.