1. Hem
  2. Apple

Apple

Skaffa en iPhone tillsammans med ett billigt mobilabonnemang.

Byt in valfri gammal mobil

När du byter in en gammal mobil och samtidigt skaffar en ny gör du en riktigt bra deal! Bra för plånboken, bra för miljön. Snacka om återwin-win!

Räkna ut din rabatt
iPhone 15 Pro Max Natural Titanium PDP Image Position-5 588px

Läs allt om senaste iPhone 15-familjen

Äntligen har Apple presenterat sina nya iPhone-modeller! Kolla in hur de ser ut och läs om deras spännande funktioner.

Mer om senaste iPhone

Om Apple

Apple presenterade sin första iPhone 2007 och med det förändrade de precis allt som har med mobiler att göra. Men de har inte nöjt sig med det, istället har de hela tiden fortsatt att inspirera och driva utvecklingen av smartphones framåt. När du skaffar en mobil från Apple vet du om att du kommer få en produkt av bästa kvalitet och alltid med Apples ikoniska design.

Apple

Apples nya mobiler

Varje gång Apple släpper en ny iPhone brukar det vara stort tryck för att bli först med den nya mobilen. Och det finns en anledning till det. När du köper en iPhone får du massor av smarta funktioner som gör vardagen enklare, oavsett vilken modell du väljer.

iPhone använder det egna operativsystemet iOS, och den intelligenta röstassistenten Siri hjälper dig utan att du behöver lyfta ett finger. Den populära kameran förbättras ständigt för att ge dig ännu bättre förutsättningar att ta riktigt grymma bilder och selfies.

Tillbehör från Apple

Många vill ha mer än än bara en schysst mobiltelefon. Apple har därför tagit fram en massa bra tillbehör som du kan använda till din iPhone. Välj först vilken mobil du vill skaffa. I kassan kommer du sen hitta tillbehör som passar din mobil.

Vi har både Apple original-tillbehör och tillbehör från andra tillverkare.

Finns det inga tillbehör i kassan beror det på att de är slut i lager.

Läs mer
Apple tillbehör

Jämför iPhones

Svårt att veta vilken iPhone som passar dig? Här kan du jämföra nya och gamla modeller av de populära iPhone-modellerna.

Jämför iPhone
Jämför iPhone
Byt in mobil

Byt in din gamla mobil och få rabatt

Se hur mycket pengar du kan få för din gamla mobil när du skaffar en ny. Samtidigt som du gör något bra för miljön. Det är vad vi kallar återwin-win!

Räkna ut din rabatt